Escape Room Designer B.V. zet de escape rooms niet alleen in voor educatie, ook voor advies, marketing, teambuilding, sollicitaties, trainingen en reorganisaties past de escape room perfect. Een escape room zorgt ervoor dat je elkaar goed leert kennen, zo worden er verschillende teams naar binnen gestuurd om te zien wat elkaars kwaliteiten zijn. Maar ook om te zien wat voor soort type mensen er nu eigenlijk zijn. Is de één wat afwachtend? De ander springt boven op alle puzzels en raadsels en neemt de leiding. Wat voor soort type past er in jullie bedrijfsleven? Of welk team zal elkaar beter moeten leren kennen om goed met elkaar te kunnen functioneren? Indien gewenst kan er samen met een coach geanalyseerd worden en zal er een evaluatie plaats vinden. Wat ging er goed, wat minder en waar kunnen we aan werken? Kunnen we elkaars kwaliteiten benoemen?
Een escape room is dus veel meer dan alleen fun!

Wil je, je bedrijf, festival of evenement meer naamsbekendheid geven? Ook dan staat Escape Room Designer voor je klaar.

Waar kan Escape Room Designer B.V. allemaal mee helpen:

Vaste Escape rooms

Escape Room Designer B.V. heeft vier vaste escape rooms waar gespeeld kan worden.

Escape Room Adventuredome Hellevoetsluis

Escape Room de Directiekamer Oud-Beijerland

Escape Room de kluis Oud-Beijerland


Feiten

Cybercrime Security Escape Room Mobiel

Alarm Alarm Cyber Attack
Met dit onheilspellende scenario worden groepen van twee tot acht deelnemers de mobiele escape room ingestuurd om, binnen een half uur  deze aanval onschadelijk te maken.

De Escape Room is een initiatief om medewerkers van bedrijven en organisaties bewust te maken van cybercrime.
In de mobiele Escape Room zijn verschillende onderdelen van cybersecurity in het spel verwerkt, zoals beveiligde netwerken, versleutelde wachtwoorden, virussen en counter hacking. Bij het uitvoeren van analoge en digitale opdrachten komen spelers voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze thuis op internet bezig zijn.
Met name de nabespreking is leerzaam en geeft een beeld welke fouten er onder tijdsdruk worden gemaakt. Ook wordt duidelijk dat goede communicatie essentieel is en dat digitaal en analoog handelen altijd gevolgen hebben en risico's met zich meebrengen. Het doel: de deelnemers van het spel bewuster maken van de beveiligingsrisico's op internet.

"Ik ben verbaasd dat ik dat gemist heb terwijl we alle zes in één en dezelfde ruimte waren. De les die hieruit moet worden getrokken: thuis of tijdens het werk ben je ook vaak afgeleid en niet bewust bezig met cyberaanvallen."


Feiten

Mobiele Escape Room Safety

Ze zeggen wel eens, van fouten maken leer je. Maar wat nu als je, je geen fouten kunt veroorloven. Door gebruik te maken van onze real live game zoals onze Mobiele Safety Escape Room creëren we een veilige werkomgeving die de grootste fouten toelaat, zonder dat er iemand gewond raakt.

De Escape Room is een realistische manier van leren. Het verbindt medewerkers met elkaar en zij leren veilig gedrag te tonen bij gevaarlijke situaties binnen een vergelijkbare omgeving als waarin zij zelf werken. De oplossing is voor iedereen toegankelijk.

Wij helpen u door uw medewerkers bewust te maken van de gevaren van een onveilige werkplek en van bepaalde omslachtige veiligheidshandelingen. Wij streven ernaar om het gedrag van werknemers tegenover gevaarlijke situaties optimaal te laten zijn.


Feiten

Cyber Security Truck

Escape Room Designer B.V. heeft meerdere mobiele escape rooms.  Nu nieuw in het assortiment ook een kleine variant van de Cyber Security Escape Room.


Feiten

 • 2 tot 6 personen
 • 30 minuten
 • 1 kamer

Escape Room mobiel

Escape Room Designer B.V. heeft meerdere mobiele escape rooms. De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken, om zo binnen een bepaalde tijd te kunnen ontsnappen.

Drie mobiele escape rooms zijn al speel klaar en op eigen locatie tijdelijk of permanent te spelen. Heb jij een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en ben je op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele escape room echt iets voor jullie.

Naast onze eigen speelbare mobiele escape rooms, hebben we meerdere trailers die naar wens ingevuld kunnen worden. Ook altijd al een mobiele escape room gewild? Bel of mail naar mogelijk heden.


Feiten

 • 2 tot 8 personen
 • 15 tot 60 minuten
 • 1 kamer

Gepersonaliseerde Escape Room

Escape Room Designer bouwt de Escape Room geheel op maat en naar jullie wensen. De Room wordt origineel, creatief, uitdagend en hufter proof.

Je exploiteert de Escape Room zelf, Escape Room Designer bouwt de escape room en zorgt dat deze binnen een afgesproken termijn klaar is voor de eerste gasten. Je zorgt zelf voor personeel en onderhoudt. Escape Room Designer is in staat onderhoudscontracten af te sluiten indien je dit graag wilt.

Voorgaande projecten zijn terug te zien in het menu bij Showcase.


Feiten

 • Tot 20 personen per kamer
 • Naar wens
 • Naar wens

Escape Box

De Escape Box is op verschillende locaties te spelen. Heb je een reclamebureau, evenement, beurs, musea o.i.d. en wil je bezoekers een unieke beleving geven, of meer naamsbekendheid krijgen? Dan is Escape Box Vermeer echt iets voor jullie! Escape Box Vermeer is op bijna alle locaties op te bouwen en naar wens te personaliseren. Met maximaal vier personen per ronde probeer je te escapen in een tijdsbestek van 15 minuten. Uniek aan de room is dat er zonder personeel gespeeld kan worden.

Niet alleen Escape Room Vermeer is een spannende en uitdagende optie! Escape Room Designer personaliseren jouw eigen escaperoom helemaal naar wens. Wil je iets anders dan een box? Niks is te gek! Alles is naar wens in te delen en aan te geven bij ons. Zo is de escaperoom niet alleen spannend, zo maken gasten ook kennis met jouw producten of diensten.


Feiten

 • 2 tot 4 personen
 • 15 minuten
 • 1 kamer

Escape Suitcase

Escape Suitecase is op alle locaties te spelen, heeft u een hotel, horecagelegenheid, evenement o.i.d. en wilt u uw bezoekers net dat beetje extra's geven? Dan is Escape Suitecase dé oplossing.

Escape Suitecase is met maximaal 8 personen te spelen, Escape Room Designer B.V. is op dit moment in het bezit van 10 Escape Suitecases, dit betekent dat er 80 personen kunnen escapen. De Escape Suitecase rijdt je naar binnen, klap je open en spelen maar. Je tovert een hotelkamer of restaurant zo om in een ware belevenis!

U kunt de Escape Suitecase huren voor 1 dag of tot maximaal 1 jaar. Daarnaast is de Escape Suitcase ook te koop, meer informatie? Neem contact met ons op


Feiten

 • 2 tot 20 personen
 • 60 minuten
 • 10 Suitecases

Agile Werken

Agile​ ​werken is ​één​ ​van​ ​de meest​ ​voorkomende​ ​managementtermen​ ​van 2018. Er is een algemene behoefte aan samenwerken binnen de markt en het aantal aanvragen van organisaties die Agile willen gaan werken stijgt. Agile maakt het voor organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Bedrijven moeten net zo wendbaar worden als het snel veranderende kader waarin ze zich bevinden. bron: Arie van Bennekum van Wemanity.

Een escape room kan hierbij helpen, samenwerken is de sleutel, veranderingen vinden plaats. Lukt het, het team om binnen de tijd te ontsnappen?.


Feiten

 • Tot 20 personen per kamer
 • Naar wens
 • Naar wens

Pop-up Escape Room

Een pop-up escape room is tijdelijk en kan overal worden geplaatst. Denk hierbij aan leegstaande panden, schuren, caravans, bussen en ga zo maar door. Vaak worden pop-up escape rooms ingezet als promotiestuk om zo meer naamsbekendheid te genereren. Pop-up Escape rooms zijn geheel naar wens te realiseren.

Feiten

 • Tot 20 personen per kamer
 • Naar wens
 • Naar wens

3D Mobiel

Escape Room Designer heeft een mobiele virtual reality experience. De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannende virtual reality experience, waarin al je zintuigen worden geprikkeld op een interactieve manier.

De mobiele VR experience is op uw eigen locatie tijdelijk of permanent te spelen. Heeft u een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele VR experience echt iets voor u. De maximale bezetting van de VR mobiel is 14 personen en zal, afhankelijk van uw VR film, 1 minuut tot 20 minuten duren. Wij bieden zelf de VR brillen aan en leveren hier ook licht en geluid bij.


Feiten

 • Tot 14 personen per kamer
 • 1 tot 20 minuten
 • 1 kamer

UW EIGEN ESCAPE ROOM!

Begint het al te kriebelen na zoveel inspirerende voorbeelden? Uw eigen Escape Room is dichterbij dan u denkt. Aarzel niet en neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Details

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Magie maak je nooit alleen.
Bekijk hier onze samenwerkingspartners en bondgenoten.