Escape Room Designer B.V. zet de escape rooms niet alleen in voor educatie, ook voor advies, marketing, teambuilding, sollicitaties, trainingen en reorganisaties past de escape room perfect. Een escape room zorgt ervoor dat je elkaar goed leert kennen, zo worden er verschillende teams naar binnen gestuurd om te zien wat elkaars kwaliteiten zijn. Maar ook om te zien wat voor soort type mensen er nu eigenlijk zijn. Is de één wat afwachtend? De ander springt boven op alle puzzels en raadsels en neemt de leiding. Wat voor soort type past er in jullie bedrijfsleven? Of welk team zal elkaar beter moeten leren kennen om goed met elkaar te kunnen functioneren? Indien gewenst kan er samen met een coach geanalyseerd worden en zal er een evaluatie plaats vinden. Wat ging er goed, wat minder en waar kunnen we aan werken? Kunnen we elkaars kwaliteiten benoemen?
Een escape room is dus veel meer dan alleen fun!

Wil je, je bedrijf, festival of evenement meer naamsbekendheid geven? Ook dan staat Escape Room Designer voor je klaar.

Waar kan Escape Room Designer B.V. allemaal mee helpen:

Vaste Escape rooms

Escape Room Designer B.V. heeft vier vaste escape rooms waar gespeeld kan worden.

Escape Room Adventuredome Hellevoetsluis

Escape Room de Directiekamer Oud-Beijerland

Escape Room de kluis Oud-Beijerland


Feiten

Cybercrime Security Escape Room Mobiel

Alarm Alarm Cyber Attack
Met dit onheilspellende scenario worden groepen van twee tot acht deelnemers de mobiele escape room ingestuurd om, binnen een half uur  deze aanval onschadelijk te maken.

De Escape Room is een initiatief om medewerkers van bedrijven en organisaties bewust te maken van cybercrime.
In de mobiele Escape Room zijn verschillende onderdelen van cybersecurity in het spel verwerkt, zoals beveiligde netwerken, versleutelde wachtwoorden, virussen en counter hacking. Bij het uitvoeren van analoge en digitale opdrachten komen spelers voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze thuis op internet bezig zijn.
Met name de nabespreking is leerzaam en geeft een beeld welke fouten er onder tijdsdruk worden gemaakt. Ook wordt duidelijk dat goede communicatie essentieel is en dat digitaal en analoog handelen altijd gevolgen hebben en risico's met zich meebrengen. Het doel: de deelnemers van het spel bewuster maken van de beveiligingsrisico's op internet.

"Ik ben verbaasd dat ik dat gemist heb terwijl we alle zes in één en dezelfde ruimte waren. De les die hieruit moet worden getrokken: thuis of tijdens het werk ben je ook vaak afgeleid en niet bewust bezig met cyberaanvallen."


Feiten

Mobiele Escape Room Safety

Ze zeggen wel eens, van fouten maken leer je. Maar wat nu als je, je geen fouten kunt veroorloven. Door gebruik te maken van onze real live game zoals onze Mobiele Safety Escape Room creëren we een veilige werkomgeving die de grootste fouten toelaat, zonder dat er iemand gewond raakt.

De Escape Room is een realistische manier van leren. Het verbindt medewerkers met elkaar en zij leren veilig gedrag te tonen bij gevaarlijke situaties binnen een vergelijkbare omgeving als waarin zij zelf werken. De oplossing is voor iedereen toegankelijk.

Wij helpen u door uw medewerkers bewust te maken van de gevaren van een onveilige werkplek en van bepaalde omslachtige veiligheidshandelingen. Wij streven ernaar om het gedrag van werknemers tegenover gevaarlijke situaties optimaal te laten zijn.


Feiten

Cyber Cash

We denken niet alleen groot, nu ook een kleine versie van een Cyber Security Escape Room.

Bent u op zoek naar een awareness training op het gebied van Cyber Security? Dan hebben wij dé oplossing.

De Mobiele Cyber Security Escape Room is gebouwd in een oude geldtransportwagen, die te huur is en geplaatst kan worden op locatie naar wens voor training en bewustwording van Cybercrime.

Samen met een Cyber Security specialist, zal in 45 minuten tijd duidelijk worden wat de gevaren van Cybercrime zijn. Je speelt 30 minuten het Cyber Security spel, waarna je 15 minuten na gaat praten met een expert. (Mag een eigen Expert zijn)


Feiten

3D Mobiel

Escape Room Designer heeft een awareness training op het gebied van Cyber Security in een mobiele virtual reality experience.
De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannende virtual reality experience, waarin al je zintuigen worden geprikkeld op een interactieve manier.

De mobiele VR experience is op uw eigen locatie tijdelijk of permanent te spelen. Zeer geschikt voor bedrijven.

Fun:
Heeft u een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele VR experience echt iets voor u. De maximale bezetting van de VR mobiel is 14 personen en zal, afhankelijk van uw VR film, 10 tot 20 minuten duren. Wij bieden zelf de VR brillen aan en leveren hier ook licht en geluid bij u zelf de video.


Feiten

 • Tot 14 personen per kamer
 • 10 tot 20 minuten
 • 1 kamer

Social Distancing

De Social Distancing Escape Room is een realistische manier van leren. Het verbindt medewerkers met elkaar en zij leren veilig gedrag te tonen bij gevaarlijke situaties binnen een vergelijkbare omgeving als waarin zij zelf werken. De oplossing is voor iedereen toegankelijk.

Feiten

 • Tot 40 personen per dag
 • 30 minuten per ronde
 • Naar wens

Awareness Drugs

Is er bij jullie in de buurt een probleemwijk of wijken? En wil je op een leuke en unieke manier georganiseerde criminaliteit bestrijden? Niet alleen fun, maar ook leren wat te doen als jouw onderbuik gevoel aangeeft dat er iets speelt, waar moet je zijn en vooral wat moet je doen?

Door gebruik te maken van onze real life game zoals onze Mobiele Drugs-lab Escape Room creëren wij samenhorigheid en awareness op het gebied van drugs of een onderwerp naar wens.


Feiten

 • Tot 80 personen per dag
 • 30 minuten per ronde exclusief debrief
 • Locatie naar wens

Hotel Escape Room

Speciaal voor hotels heeft Escape Room Designer een Turn Key Escape Room ontwikkeld die in een van uw hotelkamers te realiseren is . Met deze Escape Room is het mogelijk om meer omzet te generen met uw hotelkamer.

Feiten

 • Tot 8 personen per groep
 • 30-60 minuten per ronde

Gepersonaliseerde Escape Room

Escape Room Designer bouwt de Escape Room geheel op maat en naar jullie wensen. De Room wordt origineel, creatief, uitdagend en hufter proof.

Je exploiteert de Escape Room zelf, Escape Room Designer bouwt de escape room en zorgt dat deze binnen een afgesproken termijn klaar is voor de eerste gasten. Je zorgt zelf voor personeel en onderhoudt. Escape Room Designer is in staat onderhoudscontracten af te sluiten indien je dit graag wilt.

Voorgaande projecten zijn terug te zien in het menu bij Showcase.


Feiten

 • Tot 20 personen per kamer
 • Naar wens
 • Naar wens

Escape Suitcase

Escape Suitecase is op alle locaties te spelen, heeft u een hotel, horecagelegenheid, evenement o.i.d. en wilt u uw bezoekers net dat beetje extra's geven? Dan is Escape Suitecase dé oplossing.

Escape Suitecase is met maximaal 8 personen te spelen, Escape Room Designer B.V. is op dit moment in het bezit van 10 Escape Suitecases, dit betekent dat er 80 personen kunnen escapen. De Escape Suitecase rijdt je naar binnen, klap je open en spelen maar. Je tovert een hotelkamer of restaurant zo om in een ware belevenis!

U kunt de Escape Suitecase huren voor 1 dag of tot maximaal 1 jaar. Daarnaast is de Escape Suitcase ook te koop, meer informatie? Neem contact met ons op


Feiten

 • 2 tot 20 personen
 • 60 minuten
 • 10 Suitecases

Agile Werken

Agile​ ​werken is ​één​ ​van​ ​de meest​ ​voorkomende​ ​managementtermen​ ​van 2018. Er is een algemene behoefte aan samenwerken binnen de markt en het aantal aanvragen van organisaties die Agile willen gaan werken stijgt. Agile maakt het voor organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Bedrijven moeten net zo wendbaar worden als het snel veranderende kader waarin ze zich bevinden. bron: Arie van Bennekum van Wemanity.

Een escape room kan hierbij helpen, samenwerken is de sleutel, veranderingen vinden plaats. Lukt het, het team om binnen de tijd te ontsnappen?.


Feiten

 • Tot 20 personen per kamer
 • Naar wens
 • Naar wens

Pop-up Escape Room

Een pop-up escape room is tijdelijk en kan overal worden geplaatst. Denk hierbij aan leegstaande panden, schuren, caravans, bussen en ga zo maar door. Vaak worden pop-up escape rooms ingezet als promotiestuk om zo meer naamsbekendheid te genereren. Pop-up Escape rooms zijn geheel naar wens te realiseren.

Feiten

 • Tot 20 personen per kamer
 • Naar wens
 • Naar wens

UW EIGEN ESCAPE ROOM!

Begint het al te kriebelen na zoveel inspirerende voorbeelden? Uw eigen Escape Room is dichterbij dan u denkt. Aarzel niet en neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Details

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Magie maak je nooit alleen.
Bekijk hier onze samenwerkingspartners en bondgenoten.